Gerborn Trädservice

INFORMATION & PRISER

Det bästa och roligaste men också det svåraste med vårt yrke är att varje träd och stubbe ser olika ut.
Vi kommer vi som regel ut och kollar på jobbet först för att sedan skicka över en offert på det som ni vill ha hjälp med, helt kostnadsfritt.

KONTAKTA OSS HÄR

Läs gärna mer om vad vi kan hjälpa dig med, och som sagt, tveka inte att höra av dig om du vill ha vår hjälp.

FÄLLNING

När omgivningen tillåter fäller vi trädet från marken, många års erfarenhet gör att vi kan ta oss an träd tryggt och säkert trots trånga utrymmen.

Vi har certifierade och professionella arborister som kan klättra upp och sektionsfälla träden när det behövs.

I samband med att vi fäller träd kan vi alltid kapa upp stammen till vedlängder.

 

BESKÄRNING

Något vi älskar är att vårda träd. Även om de flesta träd klarar sig bäst själva behöver man ibland kompromissa för att det inte ska ta över trädgården eller hänga för nära fastigheten. Lite extra kärlek och omsorg kan hjälpa träden att långsiktigt vara till glädje för omgivningen.

 

BORTFORSLING

Nästan alla våra kunder blir förvånade över hur stora träd är när de väl ligger nere på marken. Vi hjälper gärna till att ordna med hela processen från fällning till bortforsling av trädet.

 

STUBBFRÄSNING

Stubbar finns överallt och vill man bara ha hjälp med just stubbar går det utmärkt. Vi fräser ner stubben under marknivå så du lätt kan fylla med jord och så ny gräsmatta efteråt. Det går även att fräsa bort häckar och buskar. Det blir bara flis kvar som ni sen kan lägga i rabatt eller komposthög.

Maskinen gör nästan ingen åverkan på marken och behöver endast 100cm i bredd för att komma in på tomten.

 

ÖVRIGA TJÄNSTER

Vi har den utrustning och kunskap som behövs för att hjälpa dig med det mesta som rör dina träd, buskar, häckar eller stubbar. Sitter katten, drönaren eller modellflygplanet fast på lite väl höga höjder eller vill du ha hjälp att fixa belysning i trädet så kontakta oss.

 

RUT-avdrag

Sedan första augusti 2016 gäller RUT-avdrag på flera av våra tjänster som beskärning, fällning, stubbfräsning, flisning med mera. RUT-avdraget är dagsläget 50% av arbetskostnaden och dras av direkt på fakturan.
Vi följer skatteverkets regler för RUT-Avtrag.

Du kan hitta mer information på www.skatteverket.se

 

PRISER

Varje träd innebär olika förutsättningar vilket gör det nästan omöjligt att ge ett rättvist pris utan att titta på plats. Därför kommer vi helst ut på plats så att vi kan ge dig bästa möjliga råd och pris.

 

Efter vårt besök som alltid är kostnadsfritt återkommer vi med en offert på de tjänster ni behöver. I största möjliga mån räknar vi på fasta priser som gör att du vet vad allt kommer att kosta från början.

 

CERTIFIKAT & DOKUMENT

Alla som arbetar hos oss vet vad de håller på med. Kanske låter det kaxigt, men det är viktigt i vår bransch. För att jobbet ska kunna utföras säkert och för att dina träd ska må bra och skötas rätt.

Vi har den utbildning och kompetens som behövs och säkerställer att vi innehar de certifikat och försäkringar som behövs för att du ska kunna känna dig trygg som kund.

– Internationellt Certifierad Arborist (ETW)
– Motorsågskörkort A,B,C
– Utbildade för Arbete vid väg
– Utbildade för yrkesklättring
– Fullt försäkrade
– 10 års erfarenhet
– Endast godkänd, anpassad och professionell utrustning
– En lång och gedigen lista med nöjda kunder!

© 2022 Gerborn Trädservice | 559132-8843
Skogshyddegatan 47 | 412 74 Göteborg
info@gerborntradservice.se
0722040132